Mindful Dag - mindfulness fordybelsesdag

- i Danmarks Japanske Have

Mindful Dag i Danmarks Japanske Have

Mindfulness kursus v. Århus
– en søndag med Mindfulness i Danmarks Japanske Have

 

Kontakt mig for info om næste mindfulness dag

I de smukke omgivelser i Danmarks Japanske Have tilbringer vi en dag, hvor vi fordyber os i mindfulness og nærværstræning og kobler fra hverdagens pligter og gøremål.

Med fokus på kroppen og åndedrættet fordyber vi os i de grundlæggende mindfulness øvelser og meditationer til at komme i kontakt med vores evne til indre stabilitet og nærvær.

Redskaber til stresshåndtering, nærvær .....

Dagen veksler mellem teori og praksis. Udover øvelser og meditationer vil der være korte oplæg omkring teorien og historien bag mindfulness, mindsettet i mindfulness, inspiration til, hvordan du selv kan bringe mindfulness ind i din hverdag mm.

Vi ser bl.a. på, hvordan vi hjemme og på arbejdspladsen selv kan skabe rum til nærvær og indre ro samt hvordan vi kan reducere og håndtere stress. Du vil få konkrete redskaber til stresshåndtering og – reduktion.

Vi fordyber os i de grundlæggende mindfulness meditationer: kropsscanning, mindful yoga og siddende meditationer. Og ser på, hvad mindfulness er og nogle af grundprincipperne i mindfulness, da de støtter op omkring – og fordyber mindfulness-træningen.

Jeg har netop deltaget i et af Mies kurser i den japanske have. Jeg har fået en masse inspiration og viden om emnet og mange brugbare værktøjer til fremadrettet at få mindfulness med ind i min hverdag. Jeg anbefaler kurset til alle, der ønsker at lære om mindfulness og hvad det kan gøre for din hverdag.

Luise Søndergaard

Kurset er både for nybegynder og øvede...

Både for nybegynder og øvede..

Kurset er både for dig, der er ny i forhold til mindfulness og for dig, som har erfaring med mindfulness og ønsker at få inspiration til at vedligeholde din mindfulnesstræning. Eller måske få støtte til at genoptage din mindfulness – og meditationspraksis.

Du vil få adgang til lydfiler med indtalte guidede meditationer fra kurset, så du efterfølgende selv kan træne mindfulness hjemme.

For at være sikker på at få en plads, er det god idé at tilmelde dig i god tid.

Pris:

850 kr. inkl. moms.
OBS: Har du tidligere deltaget på et af mine kurser fx: mindfulness i den japanske have, et otte-ugers forløb, kursus i KursusMakers regi eller andre af mine kurser, er prisen 495 kr.

Studerende, ledige, pensionister og sygemeldte: 650 kr.
Er du studerende, ledig, sygemeldt eller pensionist, så send en mail til mig – mie@mindfulnessworks.dk – og jeg sender en rabatkode, så du får rabat på kurset.

Prisen er inklusiv adgang til lydfiler samt kaffe/the og lækre snacks i pauserne.

Sted:

Kurset finder sted i et af lokalerne i Danmarks Japanske Have.  Men vi vil selvfølgelig også benytte den smukke Have til at træne nærvær og væren til stede. Danmarks Japanske Have er beliggende Randersvej 395 i Aarhus Nord.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig for at høre mere. Og så hvis du blot er nysgerrig.

Her kan du læse mere om, hvad mindfulness er.

Her kan du læse tidligere kursisters udtalelser.

Her kan du se kursusoversigten med alle mindfulness kurserne.

Læs om min baggrund for at undervise i mindfulness

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få ugentlig inspiration til mindfulness i din hverdag
i 4 uger 
+ en gratis guidet meditation.

Tusind tak for din tilmelding.