Referencer

- Hvad siger kursisterne?

Her kan du læse udtalelser og referencer fra deltagere på nogle af de kurser, forløb og workshops, som jeg har afholdt i mindfulness.

Mindfulness på Arbejdspladsen – Workshop
Mie afholder workshops i mindfulness på en inspirerende og interessant måde. Jeg kendte personligt intet til mindfulness inden jeg deltog i kurset. Mie formåede på rigtig god vis at forklare, hvad mindfulness går ud på, så jeg fik en god grundforståelse igennem oplægget, inden vi startede på de praktiske øvelser. Mie har et stemmeleje, der er yderst behagelig og tillidsvækkende. Jeg slappede af og begav mig ind i mindfulness-verden. Jeg gik derfra med ny viden, nysgerrigheden pirret og flere gode redskaber og tankegangen i mindfulness, som jeg kunne tage direkte i brug og føre ind i min hverdag. Jeg kan varmt anbefale Mie.

Charlotte Lassen

Webmaster, Kapkap

Mindfulness på Arbejdspladsen – Workshop
Vi har haft en fremragende workshop med Mie, som har givet os et vigtigt redskab i vores bestræbelser på at kunne være endnu mere “til stede” og nærværende i de mange kundedialoger, vi dagligt har.

Vi er overbeviste om, at det vil komme til udtryk i en endnu højere kunde- og medarbejdertilfredshed.

Nordea 24/7 (Nordeas call center)

Otte-ugers mindfulness forløb
Jeg er rigtig glad for alt, hvad jeg har lært på dit kursus. Bruger det meget i hverdagen og laver stadig kropsscanning næsten hver morgen inden jeg tager afsted på arbejde. Så jeg har fået meget ud af det og synes det har været super godt.

Sara Henriksen

Sygeplejerske

Otte-ugers MBSR forløb

En absolut god oplevelse og jeg føler tilfredshed med min beslutning om at deltage. Jeg har altid glædet mig til at deltage de 8 torsdage og ligeledes til fordybelsesdagen.
Undervisningen har været veltilrettelagt og gennemført med omhyggelighed inkl. den praktiske information. Materialet kom i passende mængde og kursusstedet var personligt og roligt. En rigtig god balance mellem effektivitet ved fokuseret teori og øvelser sammenholdt med intimitet og følsomhed ved gennemførelsen. En god balance mellem noget konkret og udfordringer – mellem logik og følelser. 

Indsigt i tækningen om mindfulness har udstillet min tidligere uhensigtsmæssige adfærd igennem mange år, som har vanskeliggjort muligheden for at opnå en større følelse af tilfredshed, ro og glæde. Med den nye viden og værktøjer til træning af nærvær i nuet, kan jeg forsøge at starte et nyt kapitel af mit liv til glæde for mig selv og mine omgivelser. 

Sådan et kursus burde være obligatorisk for alle – og specielt dem, som har valgt at tage en uddannelse, blive forældre, har et presset arbejdsliv, har personlige udfordringer med i bagagen – eller blot har valgt at få det bedste med ud af det liv, de har fået.
En oplagt gavemulighed samt en oplagt mulighed for efteruddannelse som modpol til typiske effektivitetsfremmende kurser.

Jørgen Lange

Direktør

Mindfulness på Arbejdspladsen – Workshop

Vi havde Mie ude til en 2-timers workshop, hvor vi fik et skræddersyet program til vores behov i virksomheden som indebar effektive pauser, indre ro i ydre støj, mindfulness til møder og fokus og koncentration.
På blot 2 timer formåede hun at sprede en ro blandt vores kontorfællelsskab gennem en række guidede meditationer og vigtigst af alt nogle værktøjer som vi kan bruge i vores travle hverdag. Efter workshoppen sendte Mie os et link til en masse guidede meditationer, som allerede bliver brugt af os dagligt.

Kan varmt anbefale Mie til en workshop

Johan Duus Terkelsen

Growth Hacker, Kring

Otte-ugers MBSR forløb

Mit​ ​MBSR​ ​forløb​ ​hos​ ​Mie​ ​har​ ​været​ ​en​ ​rejse​ ​og​ ​en​ ​livsændring.​ ​Ikke​ ​på​ ​en​ ​voldsom​ ​måde,​ ​men små​ ​ting,​ ​andre​ ​måder​ ​at​ ​anskue​ ​livet​ ​på​ ​og​ ​håndtere​ ​udfordringer​ ​på.​ ​
Lidt​ ​efter​ ​lidt​ ​oplevede​ ​jeg,​ ​at 
disse​ ​ændringer​ ​var​ ​ved​ ​at​ ​blive​ ​en​ ​del​ ​af​ ​mig​ ​og​ ​de​ ​har​ ​hjulpet​ ​mig​ ​hver​ ​eneste​ ​dag​ ​siden.​ ​At​ ​stå​ ​i kø,​ ​at​ ​gå,​ ​at​ ​falde​ ​i​ ​søvn,​ ​at​ ​spise​ ​eller​ ​at​ ​svare​ ​en​ ​email​ ​fx.​ ​er​ ​ikke​ ​helt​ ​det​ ​samme​ ​siden​ ​forløbet.
J
eg​ ​giver​ ​mig​ ​selv​ ​den​ ​frihed​ ​at​ ​tænke​ ​mig​ ​om,​ ​at​ ​mærke​ ​efter.​ ​jeg​ ​er​ ​blevet​ ​mere​ ​nænsom​ ​mod​ ​mig selv​ ​og​ ​andre.​ ​Jeg​ ​har​ ​fået​ ​forbindelse​ ​til​ ​min​ ​krop​ ​og​ ​ser​ ​den​ ​som​ ​min​ ​allierede​ ​i​ ​alle​ ​livets situationer​ ​også​ ​de​ ​stressende​ ​af​ ​slagsen.​ ​
Jeg​ ​har​ ​helt​ ​sikkert​ ​fået​ ​nogle​ ​værktøjer,​ ​som​ ​jeg​ ​vil​ ​kunne 
bruge​ ​resten​ ​af​ ​livet​ ​og​ ​jeg​ ​kan​ ​kun​ ​anbefale​ ​alle​ ​at​ ​lære​ ​mere​ ​om​ ​MBSR​ ​med​ ​Mie.  

Emma Bau

Otte-ugers MBSR forløb

8 ugers forløbet er en god mulighed og et startskud for at få skabt en praksis med mindfulness og meditation i hverdagen.
Forløbet har givet mig konkrete øvelser og værktøjer at bruge, til at skabe mere ro og fordybelse i en til tider kaotisk hverdag.
Netop fordi forløbet løber over 8 uger, er der tid til både at få træningen afprøvet hjemme og udfordringer vendt med underviseren.
Mie har en fantastisk ro, som smitter af på deltagerne og skaber en atmosfære som er rar at være i og dermed et rum for læring.

Lauge Rasmussen

Otte-ugers MBSR forløb

Dette 8 ugers mindfulness kursus, har været en “rejse” ind i et spændende og næsten “ukendt land”.
Min “rejse” har været lærerig og givende i forhold til min nye hverdag, hvor jeg skulle lære ikke at være på arbejdsmarkedet og blot nyde mit nye liv som pensionist, hvilket var en meget stor udfordring, der medførte en uro og rastløshed samt mange forstyrrende tanker.

I kursusforløbet har viden om mindfulness, yoga og meditationsøvelser i praksis medvirket til en hverdag, hvor jeg trives. Gennem meditation og yoga finder jeg roen. Rastløsheden forsvinder og tankerne hviler, da jeg har lært, at det blot er tanker.

Jeg kan på det varmeste anbefale at blive bekendt med mindfulness.
Mie er en kompetent, venlig og tillidsvækkende underviser, der er meget opmærksom og lydhør overfor kursusdeltagerne.

Kursusstedet er dejligt og indbydende og med en atmosfære, hvor jeg føler mig velkommen og godt tilpas.

Hanne Nielsen

Mindfulness-forløb:
Jeg har igennem nogle rigtig spændende seancer med Mie fået et stort indblik i mindfulness. Det er lykkedes Mie at introducere en række rigtige gode værktøjer som jeg i den grad kan bruge i hverdagen. Super spændende forløb og utroligt givende.

Peder Nygaard

COO / Fabriksdirektør

Individuelt mindfulness forløb
Jeg har fået redskaber til at håndtere min PTSD og er nu både på gode og dårlige dage i stand til at klare en hverdag uden at gå helt ned.
Siden jeg startede på mindfulness har jeg haft meget få dage, hvor jeg ikke har kunnet overskue dagen. Jeg har hver dag kunnet udføre opgaver, det kunne jeg ikke alle dage før.
Det har været et utroligt værdifuldt forløb for mig.
Så, Mie, tusind tak for introduktionen til MBSR, det er en gave.

Birthe Juhl

Individuelt mindfulness forløb
Jeg har gået i et individuelt mindfulness-forløb hos Mie, fordi jeg har været stress-ramt flere gange.
Før forløbet har jeg aldrig mediteret, dyrket yoga eller lavet kropsscanninger. Det gør jeg nu. Mie har gennem forløbet lært mig, hvad mindfulness er, og hvordan det kan anvendes i praksis i min hverdag. Jeg har øvet mig undervejs i forløbet og fået værdifuld feedback, hver gang vi har været sammen.
Jeg har lært rigtig meget. Og jeg har opnået en ro indeni, som smitter af på hele min måde at være mig på nu.
Jeg giver Mie mine varmeste anbefalinger.

Mia Møller Henriksen

Mindfulness-kursus, Danmarks Japanske Have
Mie er den underviser, vi alle gerne vil møde. Nærværende, møder dig med et åbent sind og dygtig til at lære fra sig.
Jeg har netop deltaget i et af Mies kurser i mindfulness, der afholdes i Danmarks Japanske Have. I løbet af tre spændende og medlevende timer, har jeg fået en masse inspiration og viden om emnet. Jeg har også fået mange brugbare værktøjer til fremadrettet at få mindfulness med ind i min hverdag.
Mie forstår, på en professionel og indlevende måde, at præsentere essensen af mindfulness samtidigt med, at øvelserne skaber stor værdi for læringsprocessen. Mie byder også ind med egne erfaringer og historier, der kæder teori og praksis sammen på en naturlig måde.
Jeg anbefaler kurset til alle, der ønsker at lære om mindfulness og hvad det kan gøre for din hverdag.

Luise Søndergaard

Kommunikationsrådgiver, CC Public Relations

Retrætedag i stilhed
Man kan læse en bog om mindfulness, og man kan afprøve meditation på egen hånd. Men det er bare så meget bedre at blive guidet af en lærer i virkeligheden. Det mærkede jeg, da jeg var på et 1-dags-kursus i mindfulness med Mie. Jeg kender alt for godt til et fortravlet sind og flakkende tanker, der hopper hid og did. Men jeg kunne på bare denne ene dag mærke, hvordan teknikkerne i mindfulness virkede på mit sind på en meget positiv måde. Mie er med sit nærvær og sin ro en behagelig lærer, og allerede der bliver man selv lidt roligere.

Rikkemaiah Fischer

Retrætedag i stilhed
Mange tak for en lærerig og inspirerende dag, din fine måde at formidle og guide på – og ikke mindst tid i jeres skønne have.

Mette Andersen

Fyraftensmøde, Aarhus
Tak for et berigende fyraftenstilbud om Mindfulness. Jeg fik unikke værktøjer som kan bruges til et fokuseret liv i trivsel – både på arbejde og privat. Jeg satte stor pris på din tilgang med særlig opmærksomhed på krop/sanser og på din bevidste guidning i bevægelse og ikke-bevægelse i mindfulness-øvelserne. Den form for viden kan virkelig bruges i praksis!

Anette Jackson

Ergoterapeut

Fyraftensmøde med mindfulness
Kommer i sidste øjeblik til Mies fyraftensmøde om mindfulness. Mine kolleger er for længst kommet og sidder parate til Mies indledning. Jeg har haft en mega travl arbejdsdag. Hvordan skal jeg dog kunne falde ned? Mies smil og rolige stemme fylder rummet, da hun fortæller os, hvad mindfulness er. Vi går igang med nogle enkle øvelser: Være opmærksomme på og sanse lyde, der er langt væk – derefter lyde, der er tæt på. Høre lydene og acceptere, de er der. Efter øvelsen taler vi om, hvad vi sanser, og hvordan vi sanser. Vi afprøver andre øvelser guidet af Mies tillidsvækkende og rolige facon. Jeg mærker, jeg er veltilpas. Godt, jeg er med.

Inger Nygaard Larsen

Koordinator, Høskoven, Viby J.

Workshop, Aarhus
Din undervisning ramte rent ind i både sind og krop/hjerte. Jeg blev bevidst om at være i nuet på en legende let måde, og lynhurtigt var der gået et par timer. Bagefter kunne jeg flyve ud i dagligdagen med fornyet energi og overskud.

Tommy Jervidal

Musikproducer

Mie_Glud_Pedersen

Referencer

- mindfulness for mennesker med erhvervet hjerneskade...

Mens jeg var leder for Høskovens Aktivitetscenter, udviklede Mie mindfulness fra bunden så at sige, til brug for Centerets hjerneskaderamte brugere. Der var ikke andre erfaringer med meditation til netop denne gruppe, så både den faglige, den teoretiske og den praktiske tilgang skulle opbygges og tilpasses.

Netop hjerneskaderamte har stor glæde af denne, verdens ældste og enkleste form for opmærksomhedstræning. Styrken i Mies tilgang er dels en meget grundig og pædagogisk støttende indføring i metoden, dels Mies egen meget brede forståelse af hele den sammenhæng, Mindfulness har sin oprindelse i. Der er således ikke bare tale om undervisning i en teknik, men i lige så høj grad en indføring i en tænkemåde, en levevis, et menneskesyn – et andet paradigme.

Mies solide fundament sammen med hendes menneskelige overskud har bidraget til en undervisning med meget tydelige positive forandringer til følge for hendes hjerneskaderamte elever. De forandringer, eleverne og deres omgivelser kunne berette om var blandt andet:

– Læs udtalelserne til højre herfor.

Rasmus Aagaard

Teamleder, Skanderborg Kommune

”Jeg har lettere ved at falde i søvn om aftenen. Jeg laver åndedrætsmeditation, inden jeg går i seng og så falder jeg i søvn med det samme. Før lå jeg og vendte og drejede mig og kunne ikke falde i søvn.”

Deltager med funktionsnedsættelse i ene side, med smerter i højre lår efter fald:

”Når jeg rejser mig efter kropsscanningen, mærker jeg ingen ømhed i låret. Jeg kan gå normalt. Smerten kommer tilbage, men der går en hel time, hvor der ingen ømhed er.”

Deltager med funktionsnedsættelse som følge af halvsidig lammelse, kørestolsbruger:

”Essensen af, hvad jeg får ud af mindfulness, er accept. Det er lettere at acceptere tingene. F.eks. den dårlige side, som jeg normalt ikke vil vide af, den kommer med nu. Jeg mærker den og accepterer den. Mindfulness giver accept af én selv og af éns handicap.”

Både hun og omgivelserne iagttog, at hun efter kropsscanningen selv kunne løfte foden fra gulvet for at sætte den op på fodstøtten på kørestolen. Hun plejede at skulle have hjælp hertil.

Mindfulness giver ro.
Når jeg er sammen med andre, er jeg mere afslappet. Det føles godt.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få ugentlig inspiration til mindfulness i din hverdag
i 4 uger 
+ en gratis guidet meditation.

Tusind tak for din tilmelding.