Fyraftens-mindfulness

Fyraftens-mindfulness

– Fyraftensmøde eller morgenmøde med mindfulness

Ønsker I at få et indblik i, hvad mindfulness er og hvordan I kan anvende mindfulness i jeres arbejdsdag til at håndtere stress, skabe nærvær, geare ned og lade op? 

Fyraftensmødet vil give jer inspiration og konkrete redskaber til:

  •    stressforebyggelse – berolige nervesystemet 
  •    bedre fokus og koncentration
  •    nærvær – både i kontakten med jer selv og med andre 

Redskaberne er enkle at tage i brug i forskellige hverdags-
og arbejdssituationer.

Fyraftensmødets indhold kan være:

  •   kort introduktion til mindfulness og mindsettet i mindfulnes
  •   hvad viser forskningen om effekten af Mindfulness på Arbejdspladsen
  •   smagsprøver på nogle af de klassiske mindfulness øvelser og meditationer
  •   vejledning i brug af mindfulness og øvelserne i forskellige hverdags- eller arbejdssituationer, til håndtering af stress, i forbindelse med afholdelse af møder mm.

Fyraftensmødet tager udgangspunkt i jeres ønsker og nysgerrighed omkring mindfulness. 

Måske vil I gerne have inspiration til brug af mindfulness i forbindelse med møder, til at kunne tage korte effektfulde pauser, til stresshåndtering, til at skabe nærvær i hverdagen eller til at blive skarpere på brugen af opmærksomheden i forhold til fokus og koncentration. 

Nedenfor er et eksempel på, hvad KMD´s meditationsklub havde af ønsker i forbindelse med jeg var inviteret til at afholde fyraftens-mindfulness for dem.

- et eksempel på Fyraftens-mindfulness i en af landets største IT-virksomheder

Mindfulness på Arbejdspladsen

– et eksempel på Fyraftens-mindfulness hos KMD

Hos KMD har de meditationsklubber i deres afdelinger. I nogle af afdelingerne mødes klubmedlemmerne dagligt og mediterer sammen. Bl.a. til mine indtalte, guidede meditationer.

Meditationsklubben i Ballerup inviterede mig til at afholde fyraftens-mindfulness for meditationsklubbernes medlemmer samt andre ansatte, der var interesserede i at høre om mindfulness. 

Fyraftensmødet skræddersyede jeg til deres ønsker. De ville bl.a. gerne have inspiration til, hvordan de udover deres daglige meditationspraksis kan implementere mindfulness i deres arbejdsdag. Samt høre om, hvorfor det egentlig er, vi træner mindfulness; hvad forskningen viser om udbyttet for både meditationsudøveren og for virksomheden, trin i meditation, mindfulness som en træning i at relatere og mindsettet i mindfulness.
Imellem de forskellige temaer i oplægget, guidede jeg nogle af de klassiske mindfulness øvelser og meditationer.

I får redskaber til stresshåndtering, nærvær, øget fokus og koncentration...

I vil få adgang til lydfiler med indtalte, korte guidede meditationer fra fyraftensmødet, så I efterfølgende selv kan træne mindfulness. Meditationerne har en længde, så det er muligt at anvende dem i arbejdstiden.

Fyraftens-mindfulness kan være en del af – eller fungere som en introduktion til et eventuelt senere mindfulness forløb, hvor I i første omgang får lejlighed til selv at gøre jer erfaringer med mindfulness for herefter at kunne tage stilling til, hvorvidt mindfulness er noget for jer.

Fyraftens-mindfulness kan være en del af et månedligt abonnement på Mindfulness på Arbejdspladsen eller blot et enkeltstående tilbud.
Fyraftensmødet kan finde sted på jeres arbejdsplads, i Danmarks Japanske Have eller et andet sted, som I gerne vil tilbringe nogle timer med mindfulness.

Fyraftens-mindfulness er baseret på elementer fra Mindfulness Based Stress-Reduction (MBSR), som det er udviklet af Jon Kabat-Zinn.

Her kan du læse mere om, hvad Mindfulness-Based Stress Reduction – MBSR

Læs referencer og deltageres udbytte af fyraftensmøder med mindfulness.

Artikler om effekten af mindfulness træning.

Læs mere her om min baggrund for at undervise i mindfulness.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere – også selv om du bare er nysgerrig.

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få ugentlig inspiration til mindfulness i din hverdag
i 4 uger 
+ en gratis guidet meditation.

Tusind tak for din tilmelding.