Profil - Mie Glud Pedersen

Lidt om min baggrund for at undervise i mindfulness....

Mie Glud Pedersen,
indehaver Mindfulness Works

Jeg har beskæftiget mig med mindfulness, meditation og nærværstræning i mange år. Både som underviser af forskellige målgrupper og som udøver med en daglig meditations- og mindfulnesspraksis.

Mit fokus i undervisningen er dels at formidle mindfulness som en vej til at leve et liv med rodfæste, nærvær og mening.

Og dels at lade mindfulness være en metode med konkrete og effektive redskaber, som du i hverdag og arbejdsliv nemt kan integrere til bl.a. at håndtere – og forebygge stress. Så du oplever større stressrobusthed, overskud, overblik og fokus i hverdag og arbejdsliv.

medlem_af_mindfulness_foreningen_Danmark

– og arbejder udfra foreningens
etiske retningslinjer.

Mie_Glud_Pedersen

Mit fundament som mindfulnesslærer udspringer bl.a. fra følgende uddannelser og kurser, som jeg har gennemført:

Mindfulnesslærer-uddannelsen ved Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School, hvor jeg er blevet undervist af Centerets seniorlærere. Bl.a. John Kabat-Zinn, Saki Santorelli, Bob Stahl, Lynn Koerbel og Carolyn West og opfylder hermed standardkravene for MBSR-lærere (Mindfulness-Based Stress Reduction).

Mindfulness in the Workplace – Masterclass Training v/ Oxford Mindfulness Centre, University of Oxford – maj 2017 – november 2019
– Efteruddannelse med specialisering i Mindfulness på Arbejdspladsen

Finding Peace in a Frantic World v/ Oxford Mindfulness Centre
Et 8-ugers mindfulnessprogram særlig velegnet til undervisning på arbejdspladser 

Taking it Further – mindfulness for life v/ Oxford Mindfulness Centre
Et mindfulness-program for fortsættere

MBCT (Mindfulness-Based Cognitive Therapy) instruktør uddannelseKognitivgruppen, Aarhus 2007-08

Kurser ved Antonia Sumbundu, Jon Kabat-Zinn, Breathworks-Mindfulness UK m.fl.

Desuden har jeg taget en online Masterclass i Teaching Mindfulness Online Live – en Masterclass serie for Mindfulness Teachers v/ Oxford Mindfulness Centre, University of Oxford
Marts 2020

Træning i meditations- og nærværstræning hos Margit Madhurima Rigtrup, ConsciousHeart, siden 2004, hvor jeg deltager på stilhedsretreats, eksternatkurser samt gruppetræning med fokus på meditation, nærvær og kontakt.

I forhold til fordybelse i min egen meditationspraksis har jeg de senere år desuden deltaget på praksisdage, retreat og Masterclass hos Jens-Erik Risom samt på kurser med Jes Berthelsen. Derudover er min inspirationskilder gennem mange år Adyashanti og Eckhart Tolle, som jeg begge har mødt på seminarer i ind- og udland.

Jeg har mediteret siden 1993 og er en passioneret mindfulness udøver med en dedikeret, daglig meditationspraksis.

I blogindlægget her kan du læse mere om min baggrund med meditation.

Desuden er jeg uddannet psykomotorisk terapeut (tidligere kaldet afspændingspædagog) og har en neuropædagogisk efteruddannelse samt en uddannelse i Coaching i Organisationer v/ Susie Lynge, Ledernes KompetenceCenter.

Jeg har mange års erfaring med undervisning af mennesker i forskellige omstændigheder i livet. Bl.a. stressramte, ansatte og ledere på arbejdspladser, mennesker med erhvervet hjerneskade, sindslidende, nybagte mødre samt flygtninge- og indvandrerkvinder.

Læs artiklen fra Vores Risskov om min baggrund som mindfulness-underviser

Du kan læse mere om mine uddannelser, kurser, erfaringer mm. på min LinkedIn-profil

Mindfulness på Arbejdspladsen

Jeg har specialiseret mig i Mindfulness på Arbejdspladsen og i, hvordan medarbejdere og ledere kan anvende mindfulness i arbejdsdagen til at tage vare på sig selv, reducere – og forebygge stress, skabe fokus og overblik i pressede situationer mm.

Udover at have undervist i Mindfulness på Arbejdspladsen på mange forskellige typer af arbejdspladser, har jeg efteruddannet mig ved Oxford Mindfulness Centre, University of Oxford og gennemført deres Masterclass Training i Mindfulness in the Workplace og er hermed den eneste i Danmark, der er certificeret Ready to Teach in the Workplace.

Desuden har jeg gennem et par år deltaget som ekstern underviser og i projektgruppen i et forskningsprojekt om Mindfulness på Arbejdspladsen fra Dansk Center for Mindfulness, hvor vi med midler fra Velliv, udviklede et tilpasset MBSR-program (Mindfulness-Baseret Stress Reduktion) til implementering i danske virksomeder. Vi underviste i det tilpassede 10-ugers mindfulness program i fire små- og mellemstore virksomheder.

Læs artiklen fra Frontiers fra december 2022, der viser, at mindfulness undervisningen i forskningsprojektet understøtter udviklingen af medarbejderes og lederes mentale sundhedskompetencer

Jeg brænder særligt for at formidle, fremdrage og tilpasse de forskellige elementer i mindfulness og nærværstræning, så du som deltager oplever anvendeligheden af dem i din hverdag.
Så det er nemt for dig at integrere mindfulness i både hverdag og arbejdsliv.

Lidt om min tilgang til mindfulness…

Mine mange års erfaring med mindfulness samt min baggrund som psykomotorisk terapeut har vist, at kroppen er et væsentligt fundament i arbejdet med indre ro, nærvær, stressreduktion og til at være med kronisk smerte, vanskelige tanker, følelser og tilstande.

Derfor bringer jeg en kropslig funderet tilgang ind i mindfulness og nærværstræning. Det betyder, at mindfulness bliver konkret, nem at praktisere og med en dybtgående effekt.

Jeg har siden 2008 haft fokus på at hjælpe private, virksomheder og institutioner ved at afholde:

Læs om deltageres udbytte af kurser, workshops mm. under referencer. Links til min uddannelses-baggrund, samarbejdspartnere mm. Har du spørgsmål eller er nysgerrig efter at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Mindfulness på arbejdspladsen

Mie og Jon Kabat-Zinn

Send en mail..

Har du spørgsmål, vil du gerne vide mere, overvejer du et kursus eller er du bare nysgerrig
– er du velkommen til at sende en mail

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få ugentlig inspiration til mindfulness i din hverdag
i 4 uger 
+ en gratis guidet meditation.

Tusind tak for din tilmelding.