Mindful søndag

Mindful Søndag

– bring sommerferie-roen ind i hverdagen

Start dagen blidt og få inspiration og redskaber til at skabe mentale pauser i hverdag og arbejdsliv.

Søndag d. 21. august
kl. 10.00 – 13.00

Sommerferien er efterhånden ved at være slut for de flestes vedkommende og med den det lange stræk af mulighed for at koble fra hverdagen og hvad der fylder i den.

Men vi kan selv i vores tætpakkede hverdag sørge for at skabe mentale pauser, der nærer os og giver mulighed for at geare ned indvendigt.
Det er formålet med Mindful Søndag.

Mindful Søndag

En blid start på dagen, hvor vi med fokus på krop og åndedræt fordyber os i de klassiske mindfulness øvelser og meditationer fra det 8-ugers Mindfulness Baserede Stress Reduktions-program til at geare ned indvendigt og tage kærligt vare på os selv.

Vi vil se på, hvad mindfulness egentlig er og hvordan vi med enkle mindfulness øvelser og meditationer kan skabe nærende mentale (mikro) pauser i vores hverdag.
Du vil få inspiration til, hvordan du selv efterfølgende i din hverdag kan anvende mindfulness til at geare indvendigt og opnå et større nærvær.

Hvis vejret er til det, kan vi benytte haven og opleve, hvordan sanserne også kan være en vej til at skabe nærende heller i hverdagen.  

Mindful Søndag er en dels en smagsprøve på mindfulness, hvor du, hvis du er ny i forhold til mindfulness, kan få indblik i og erfaring med, hvad mindfulness er.

Mindful Søndag er også for dig, der har erfaring med mindfulness, men ønsker at fordybe dig yderligere i mindfulness, give dig selv tid og venlig opmærksomhed en ganske almindelig søndag formiddag.

Der vil være the og lidt snacks i pausen.

Du vil få adgang til lydfiler med meditationer og øvelser fra kurset, så du selv kan anvende øvelserne og meditationerne i din hverdag.

PRAKTISK:

STED:
Mindful Søndag finder sted i hyggelige omgivelser på Marie Belows Vej 14, Lisbjerg, 8200 Aarhus N.

Marie Belows Vej 14 er den tidligere præstegård i Lisbjerg, som min kæreste og jeg overtog 1. januar 2022 og hvor vi har omdannet den tidligere konfirmandstue til kursus- og mindre koncertsal.

Der er parkeringsplads ved huset, 4-5 min. til letbanen og busser, der standser tæt på.

PRIS:
200 kr. /
Tilmelder du dig MBSR-forløbet, der starter d. 15. september, får du refunderet beløbet ved tilmelding til MBSR-forløbet.

TILMELDING:
Der er plads til max. 10 deltagere, så tilmelding er nødvendig.

MEDBRING:
Tøj, der er behageligt at bevæge dig i samt evt. varme sokker.
Hvis vejret er til det, vil vi lave et par øvelser i haven, så medbring gerne sko på og overtøj, der passer til vejret, så du kan opholde dig lidt udenfor.

Du er velkommen til at skrive eller ringe til mig, hvis du har spørgsmål.

Jeg glæder mig til at ses til en formiddag med fordybelse i mindfulness.

 

Læs mere om, hvad MBSR er

Læs mere om Otte-ugers mindfulness forløb

Læs om min baggrund for at undervise i mindfulness

Læs, hvad tidligere kursister fortæller om mine kurser